Fotoobraz od Saal-Digital

DSC_3802done

Po super zkušenosti s fotoknihou od firmy Saal-Digital jsem si se stejným nadšením objednávala na zkoušku i fotoobraz a musím říct, že ni tentokrát dodavatel nezklamal. Výroba a dodání tentokrát trvaly sice o pár dní déle, pořád ale byla rychlost dodání rozhodně vyšší než u konkurenčních firem.

Zvolila jsem tisk fotoobrazu na podložku Alu-Dibond – velmi lehký a příjemný, ale přitom pevný materiál. Tisk je matný, ale obraz je krásně ostrý a barvy skutečně příjemně věrné. Jejich dynamika je možná trochu potlačena matným tiskem, nic méně na kvalitě to nic neubírá.

DSC_3802done

K zavěšení obrazu se teprve chystám, ale součástí objednávky byl i závěsný mechanismus, který se podle prvotního nahlédnutí tváří, že jeho montáž nebude nijak složitá. Tři kovové úchyty a k tomu silikonové „ďubky“, které zajistí, že obraz bude od stěny vzdálen stejně nahoře i dole.

A to jsem zvolila skutečně velký rozměr 60×120 centimetrů. Krajina na obrazu je z mých oblíbených Nových Losin a právě na chatě v této horské vesničce bude obraz i zdobit naši zeď. Protože se jedná o chalupu, která není obývána celoročně, zvolila jsem právě desku Alu-Dibund, která by měla zvládnout i tyto obtížnější klimatické podmínky a případnou údržbu od prachu a podobně.

Už teď připravuji tisk dalších obrazů a stejně jako fotoknihu, i tisk obrazu u Saal-Digital mohu pouze doporučit bez výhrad.

fotoobraz2

+Zatím zde nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář